2008-01-05

Loppis fynd på Östragård utanför Moheda

Med livet som insats åkte vi tillslut på loppis, det var inte så farligt snöoväder. Men när vi kom dit så stod det en skylt att kontokortapparaten var ur funktion. Paniken spreds i kroppen men jag hade som tur var en lite slant i plånboken. Det första jag såg när jag kom in var burkarna som lyste upp hela loppisen. Det fanns många fina burkar men jag hade bara råd med dessa.

Den stora orange Ira burk är designad av Anita Wangel från Danmark. Sen har vi de Två blommiga burkar som är signerade AB hannells emballagedecor, nu har jag 4st lika blomburkar.


Sen hittade jag en helt underbar plastbunke av Erik Kold, den var helt oanvänd så den kommer jag att använda flitigt när jag en gång om åren bakar något. Visste inte att det fanns sådana bunkar med samma blommor som burkarna.
Efter att jag hade köpt plåtburkarna och plastbunken så var pengarna nästan slut. Jag gick därifrån med 20kr i fickan. Men då gick jag till den defekt avdelning, där allt är trasigt och kantstött. Där hittade jag dagens fynd.

En Stig Lindberg mugg ornamin i plast, lite trasig i örat men det gör inget. Sen hittade jag en Prunus tallrik, lite kantstött men inget man ser med blotta ögat.


Slutligen i fyndhörnan hittade jag en söt liten smör bytta av Anita Nylund och en tallrik från Nittsjö THO med ett äpple på....


2 kommentarer:

Yrväder/Sockertopp sa...

Ornaminmuggen ser ju onekligen ut att vara ett fynd! Menar du att du fick alla de fyra sista sakerna för din kvarvarande tjuga :-o Härliga tider.

Rebecca sa...

burkarna är ju bara så himla snygga. ska på loppisen i morgon (första gången) så hoppas att jag oxå gör något tjusigt fynd :)