2008-06-18

Min huvud bank



Nu har min symaskin Hugin väntat länge på mig men NU är jag tillbaka och har massor med tid att sy roliga grejer. I mitt huvud finns massor med olika projekt som jag har gått och funderat på. Jag har alltid varit väldigt kreativ men har mest målat tavlor men nu har jag helt övergått till textilier från 60-70 talet. Jag kommer att fortsätta att sy väskor, barn och vuxen kläder, toaletthållare, symaskinsöverdrag, lapptäcken, grillvantar, hattar, tygtavlor, gosedjur. Men jag har som mål att sy så mycket i sommar så jag har ett lager som jag kan sälja till glada kunder som gillar retro.



Jag har köpt på mig en massa material som jag ska använda mig av; kantband i härliga färger, tokiga knappar, filt figurer, olika klisterlappar, band och fransar, trådrullar, plast djur, pärlor och tusen miljoner tyger.. så nu sätter jag igång.

1 kommentar:

bronco sa...

Vilken rolig blogg!!! Och vad mkt saker du samlat på dig, jag är imponerad. Förutom 70-tals tyger samlar jag plåtburkar, fast jag har nog bara 12 stycken... Självklart ska du öppna en webbutik! Lycka till m alla syprojekt!