2008-12-19

Äpplen

Tänk va lite äpplen dekaler kan göra med ett tråkigt tvättställ. Toaletten är det svåraste rummet att göra färgglatt eftersom allt är vit.

4 kommentarer:

Mamamekko / Vit design sa...

Vilken underbar blogg du har! Är riktigt imponerad av alla dina fina samlingar. Å din tygsamling skulle jag kunna dö för =) Din blogg hamnar direkt bland favoriterna. Såg att du säljer lite på Signerat, men säljer du även på beställning?
kram

Briggs lekehus sa...

Det ER så vanskelig å få baderommet til fargerik, praktisk og fin. Jeg har begynt å male alt mulig der inne.Men jeg eeeelsker eple (og kirsebær)motiv!!! Er dette klistremerker? Fantastisk!!

Noa04 sa...

Äpplena gjorde susan! Jättefint med färgglada burkar i tvättstugan :-)

hahita sa...

Oj - vad jag är förtjust i denna blogg. Har så mycket hos mina föräldrar från 50/60 och 70 tal men vet inte vad jag skall använda allt till. Speciellt tyger /min mamma har tyvärr gått bort så då finner man mycket - men man blir också ledsen/
MEN-----snälla du kan du svara på hur du fått tag på äpplena som du dekorerat köket med. Var kan man köpa dem? HUR har du satt fast dem?
Går de ta bort om man t.ex flyttar. Mitt kök i lägenhet är så tråkigt vitt.
Tusen tack för svar på förhand.
Elizabeth
hahita@gmail.com

Jag har några riktiga gamla "hits" t.ex en tavla som jag köpte då jag var barn i en pappershandel som det kallades på 5o och 60 talet. Köpte den i sällskap med min pappa till mamma och såg i inredningprogram de börjar bli inne igen. Den har jag på "Blocket". Likaså en annan gammal "hits" En Gevalia kaffeburk i form av ett hus /också på Blocket/
Älskar dem egentligen MEN blir lite ledsen också då de har så mycket minnen så fort jag ser på dem.
MVH/