2009-02-13

Här är jag.....


Tänkte göra som Misskatka bjuda lite på vem jag är:
Sara heter jag och ska fylla 30år till hösten fast jag känner mig som 8 år ibland. Beskriver mig själv som rastlös, har flyttat runt hela Sverige och bytt arbete (förskollärare). Gillar när det händer saker, blir det för tråkigt så somnar jag. Livet är för kort för att stå och trampa på samma ställe. Äter popcorn nästan varje kväll och på nätterna drömmer jag ofta om tyger och att jag hittar färgglada fynd på loppisar. Min bästa kompis är mig själv eftersom ingen jag känner skulle vilja göra det jag vill (gå på loppisar en hel dag). Önskar mig ett eget tryckeri där jag kan göra egna tryck samt skriva en bok om textilier. Nu har jag öppnat mig lite så nu vet ni som besöker min sida lite vem jag är. Har dagligen 200-300 besökare som tittar in, jag är inte ensam om att gillar färgglada saker :). Det är även skoj att så många från Danmark, Norge, USA och Japan tittar in....

3 kommentarer:

fröken K sa...

Nej du är verkligen inte ensam om att gilla färgglada saker. När jag ser på din blogg så blir jag glad av bara färgen. Jag önskar jag hade dit energi att gå på loppmarknader hela dagarna, och att det fanns så fina saker här i Norge. Alla inredningsbutiker är ju vita med vit inredning och vita möbler. Vi behöver lite färgklickar ibland. Tack för att du delar med dig!

Veras hem sa...

Jag följer gärna med dig på dagliga turer till loppisar:)
Konstigt att ingen har samma intresse som du...*ler* Loppisfynda är bland d bästa som finns!
Tävla förresten hos mig!

MissKatka sa...

Loppis är det bästa som finns, speciellt när man får fynda så mycket som du gör. Men tänk vilken stress det hade varit om din "loppiskompis" hade gillat samma saker som du.