2009-02-03

Dagens andra fynd - Rosenkoppar

Kunde bara inte motstå dessa söta kaffekoppar med röda rosor. De är tillverkade i Ryssland någon gång på 60-70 talet. Nu måste ju bara någon komma och fika snart, har nästan 100 kaffekoppar. Helt onödigt att samla på sig men vad gör man inte när man gillar ögongodis....

8 kommentarer:

Briggs lekehus sa...

Å så fantastisk herlige!!:-)

Lotten sa...

Åhh så fina dom var! Jag kommer gärna och fikar ;-)

mette sa...

verdens fineste kopper!

Ming Ching sa...

Jag har (till min stora häpnad) lyckats avhålla mig från att samla på kaffekoppar, men jag förstår dig - det finns HUR många fina koppar som helst! Jag skulle kunna tänka mig bara en av varje att ställa på någon hylla, men dammandet av koppar (HU!) samt det faktum att jag faktiskt inte DRICKER kaffe (o sålunda inte kommer att kunna använda dem) har (hittills) lyckats avhålla mig. Ibland tänker jag att "hm, man kanske kunde dricka te i dem..."

SaaX sa...

Hej..ni är alla så välkomna att komma och dricka kaffe i mina koppar eller lite saft....

MissKatka sa...

Jag fyndade en hel uppsättning tallrikar i samma serie på loppis i lördags. Lycka! Om du skulle få för dig att sälja någongång så är jag en ivrig spekulant:)

Mymlan sa...

Är de inte tjeckiska, de där? Har skålar med samma mönster och har för mig att det står Made i Czecoslovakia under.
Läckra är de, hur som helst!

Therese sa...

Hejsan! Vet du vad denna servis har för namn? Har du någon stämpel undertill? Svara gärna i detta inlägg, har sparat det som bokmärke så kan jag gå tillbak och kolla :)