2009-03-22

Kanin tyger från 70-talet

Måste bara visa dessa underbara kanintygerna i rött och grönt. Man blir så glad av att de spralliga kaninerna. Se bara kaninen som drömmer om morötter....

10 kommentarer:

Anonym sa...

vilken läcker ny rubrik du fått dig!

Fredrik och Nina sa...

Åh :-) de var coola. Gillar barntyger från 70talet.
Jag hittade ett roligt tyg i helgen. tänkte att du som vet mycket om tyg kanske vet när det designades och såldes? Tror att det är ganska känt tyget.

/Nina

SaaX sa...

Hej Nina!!!
Ta en titt längre ner på min blogg så ser du den bonaden i blått. Den är såååå fin, vilket fynd du gjort. Måste genast gå till din blogg och njuta av den....

Skönt Hemma sa...

Åh vad jag är glad at jag hittade till din härliga blogg. Älskar ju själv 60- och 70-tal! Hittade en cool lampa på loppis som jag skulle vilja ha lite hjälp med. Kika gärna på bloggen ;)

Skönt Hemma sa...

Hej igen underbara bloggerska. Vad jag gillar din stil! Du är ett själklart val på min favvo länklista i min blogg :) Nu ligger du där.

Lina Berntsson sa...

Hej! Jag har lånat ett blått bildkollage från dig såru vet det :) tänkte ge mig på att sy om en Brio sulkys överdrag. Föresten du vet inte vad man kan hitta beskrivning?

Följer dina loppisrundor! Lika avundsjuk varje gång.

/ lina

Fangoria sa...

De tygerna är helt underbara!!! Jag har sett att det finns i brunt också, en väninna till mig sålde det på Tradera...

Du har en jättehärlig blogg!!! Väldigt inspirerande!

Helena sa...

Superduperfina! Var får du alla tyger ifrån?? Jag är ute ofta ute på olika loppisar och kollar men jag tycker att det blir allt svårare att få tag på retro-tyger.... Iallafall om man vill ha lite större tygstycken.

Sarah sa...

Bedårande!

mette sa...

så masse fine stoffer!! skulle hatt de alle sammen!