2009-05-25

harikko ögongodis


Måste bara visa denna underbara japanska sida som har massor med färgglada saker. Man skulle vilja ha allt, sålde lite väskor där för några år sen. Synd bara att man inte kan språket för den som har sidan skriver en massa i sin blogg om alla sina 60-70 tals saker.

8 kommentarer:

Simon sa...

Jag har läst sidan och det står inget speciellt. Det står typ bara vad det kostar och sånt.

SaaX sa...

Simon titta igen, jag har länkat till hennes blogg. Så mycket fin att man smäller av :).

Simon sa...

Svar: Ja visst är det sjuuuukt snygga grejer men i bloggen står det bara om uppdateringar och svar på frågor. Det står inget om sakerna ;)

SaaX sa...

Simon du verkar vara en hejare på japanska. Kan du läsa vad det står om burkarna på fotot?

Simon sa...

Jag har ett program som gör om japanska till svenska så bilder går inte då jag inte kan språket. Jag kom just på att du kan använda dig utav www.google.se/translate som gör om sidor på andra språk till svenska!

SaaX sa...

Tack Simon för tipset nu ska jag gå in på alla roliga japanska sidor...

Josefin sa...

Å så underbart...själv shoppa jag loss på Ica Maxi idag, gubben min tyckte väl det inte va så roligt när han kom hem från jobbet...men nu har jag faktiskt rensat lite annat och skänt bort..så då kan man väl unna sig och köpa nytt!!

organic-noise sa...

Hej! tack för skriv om min kompis! jätte kul.. men du ha mer fina saker, jag älsker dina grejerna, efter du starta skriv "färgstark".. många person göra samma, men du är original.

i really respect you!!