2009-06-08

Barnstol med katter från 70-talet

Jag har tagit en semester dag från jobbet i dag för att ta det lugnt. Men morgonen börjar ganska stressigt och jag är helt slut. Då ringer det på dörren och utanför står världens gladaste dam. Hade köpt en liten barnstol av henne som hon kom och lämnade. Den var så himla fin med det färgglad tyget, lite svår placerat bara men den passar fin fint i köket. Nu fattas det bara ett barn som kan sitta i den, för jag är lite för stor om baken.

12 kommentarer:

Herr Movarp sa...

Såna små vikstolar/campingstolar hade jag och brorsan också när vi var små! Har för mig att tyget hade John Blund-motiv! Coolt i alla fall! Såna måste jag leta till barnen!

Lotten sa...

Åhh vad fin den var! Jag har en liknande från när jag var liten som ungarna använder.... tyvärr lite klämrisk på de där gamla fina stolarna!

Kram Lotten

SaaX sa...

Visst är de charmiga men som Lotten sa klämrisk finns. Man kan ju alltid sätta en blomma på den. Har sett några under åren på loppsar men inte köpt dem men nu ska jag köpa så fort jag ser...Ha en trevlig kväll

Simon sa...

Jag hade en sån där när jag var liten men något annat motiv men den var ju livsfarlig att sitta i, jag slog alltid mig i den haha.

Ylva sa...

Du har en veldig morsom blogg! Klikk deg inn på min blogg der ligger en Award og venter på deg!

Hilsen Ylva

http://justplainnice.blogspot.com/

Ylva sa...

Hei!

Din blogg er full av farger og nostalgi! Lyser opp på en grå dag!

Besøk min blogg, der ligger en Award til deg.

Hilsen Ylva

http://justplainnice.blogspot.com/

Kattching sa...

åh! jag såg den faktiskt på tradera och va väldigt sugen på att lämna ett bud. men jag såg senare att du vunnit den iaf! grattis! den va ju supersöt! :)

Sanna sa...

Åhh jag minns oxå dom fina färgglada campingstolarna man hade som barn, kanske man skulle hålla ögonen öppen till minstingen =)

Glitterblomma sa...

Underbar stol!!!

Glitterblomma sa...

Men! Har du det där tyget!? Vad skoj! Kan du inte maila mig så jag får se hur det ser ut? Eller lägga upp den i din blogg? Kram Glitterbomma!

SaaX sa...

Hej!!!
Glitterbomma klart jag kan lägga ut tyget med gummorna. Ska bara göra lite samhälles tjänst och jobba lite först ;)....

Ylva tack för Award jag fick av dig. Skoj att jag inspirerar dig :)

Ha en bra dag!!!!

Anonym sa...

Sånn hadde jeg som liten!