2009-06-23

Stringhyllorna på plats

Börjar bli riktigt bra på att skruva upp stringhyllor. Nu har jag satt upp tre hyllor så jag har en kvar, men jag kom på att jag måste hitta andra gavlar. Hoppas inte att någon skruv släpper för då kommer allt glas gå sönder och jag börjar gråta....

7 kommentarer:

erry sa...

Så fint det blev! Din vassamling är ju fantastisk! Måste ut på loppis & leta mera fynd, är på loppis alldeles för sällan!

Tant Grön sa...

Tjusigt :-)

Jag hade en gång stringarna men inga hyllor, ett riktigt fynd också, hittade dem på en av våra gårdsstädningar när vi bodde i lägenheten, men Mannen fick mig till att slänga stringarna när vi flyttade hit till radhuset. Han menade på att jag hittills inte hade fixat några hyllplan till stringarna, skulle jag någonsin göra det? Självklart! Jag ska aldrig låta mig övertalas att slänga något igen, ha, ha.

Jane sa...

Så fine hyller! Og så fin blogg du har!

Herr Movarp sa...

Fint! Hyllorna blev jättebra!

Nu tycker jag att du ska försöka berätta lite vad du vet om glassamlingen på bilden, det är kul att få veta mer! Berätta gärna om du vet var vaserna kommer ifrån och vem som gjort dem! Om du tycker det blir för mycket för bloggen kan du ju alltid mejla mig, jag försöker lista ut mer om glas från Åseda och Alsterfors nämligen :-)

Simon sa...

Otroligt snyggt! Jag måste bara berätta på bauhaus finns det kopior av stinghyllan i massor av storlekar i olika färger för ett lågt pris! Jag älskar royal krona lyktorna men jag hittar dom aldrig på loppisar :'(

SaaX sa...

Hej på er!!!!
Tant grön du skulle hållit hårt i dina stringgavlar. Men har du lite tur kan du hitta en på någon loppis.

Herr Movarp jag ska skriva allt jag vet om mina vaser när jag hinner. Det är lite svårt att hitta info men jag ska försöka.

Simon tack för tipset men jag köper inte nya saker utan bara saker från 60-70 talet. Det finns massor med fina kopior av allt möjligt men det ska vara äkta vara.

sa sa...

Hej. Har du (eller någon annan som läser kommentaren) några fynd- eller loppistips till en som ska till Helsingfors i sommar? :D Tar gladeligen emot såna!