2009-06-27

Vaserna från Åseda

Fick en fråga av Herr Movarp, om jag visste något om vaserna jag har från Åseda glasbruk. Har försökt lösa gåtan men hittar ingen liknade modell förutom lite reklam bilder från 60-talet i Svensk form tidningar. De längst ner i högra hörnet och de längst upp i vänstra hörnet är från Åseda.

5 kommentarer:

AL sa...

Å, jag såg nått intressant. Glasen av Bengt Edenfalk som kallas Bellman, jag tror jag äntligen har löst frågan med mina likörglas. Kan inte du maila mig annonsen på alyfish(at)spray.se så jag kan se lite närmare. Väldigt intressant. Så det är alltså gamla Form man ska börja spara på.

Sara sa...

hej hej AL!!!!! Jag har skickat dig fotot på Bellman glasen. Jag tror att dina gröna glas är de på fotot. De var superfina, roligt att dina gåta är löst...

Simon sa...

Jag ÄLSKAR dom där vaserna! Jag har en så länge bara 2 vaser ifrån åseda ;) Har du något i dina vaser eller låter du dom stå tomma? Själv har jag inget i minna.

Hannahs Bod sa...

Hej Hej!!
Roooligt att hitta hit.......
Här får jag inspiration i massor.
Må gott Hannah

Herr Movarp sa...

Kul! Fint med annonser som man kan skanna in, jag brukar ju lägga in lite på bloggen jag med när det passar! Det var schysst att du kollade, synd att du inte hittade dom vaserna! Det dyker säkert upp nåt framöver för någon av oss, hittar jag nåt så är du den första som får veta!