2009-07-22

Här kommer lite färg.....

Har inte varit så aktiv på att visa tyger som jag köpt men här kommer ett färgglatt collage. Tänk vad lite färger kan göra en glad. Kan behövas när vädret är skit och popcornen är slut...

6 kommentarer:

rosalucia sa...

Håller med dej. Tyger gör en GLAD!!! Garn likaså!!!
Var en gång till ett ullspinneri där de färgar själva, så garnet fanns i alla nyanser i varje färg...som en godisaffär...
jag var helt lyrisk!!!!

ingen fara på taket sa...

Åh vad mycket härliga tyger du har. Jag är hyfsat ofta på loppisar men hittar sällan fina tyger.

Re-dizain sa...

Ja, färgglada tyger förgyller min vardag med, tänk dig en hel vägg från golv till tak fullproppat med tyg( och jag ändå inte kan motstå då jag ser en tygbit på tradera) Helt galet hihi.

Skaparstigen sa...

OJ, vad jag blir avundsjuk! Både på själva tygerna och på att du klarar att ha dem så fint vikta och sorterade. Hos mig blir allt rotigt så fort.

Maria sa...

Oj, vad du har massor av tyger!! Avis...;-) men jag fann ett Marimekko originaltyg "Kaivu" grönt, av Maija Isola på en second hand affär i veckan...för en liten nätt summa...jag är ännu glad över det!!

Lina OJ sa...

shit, jag får vingslag! om du nånsin skulle tröttna på din 60-70 tals samlings hobby så kan jag anmäla mig som frivillig och förbarma mig över dina tyger. Jag lovar, jag kan göra det alldeles gratis! ;)