2009-07-20

Klänning med sommarfärger

4 kommentarer:

Kattching sa...

tjusig!! :)
men du, jag brukar ju kika in på din blogg typ...varje dag, och det är en sak som jag saknat. sånadär "etiketter" man lägger på sina inlägg så man kan sortera dom...lixom...om du förstår vad jag menar? duvet, alla bilder på tyger lägger man under "tyger", alla koppar under "porslin" osv osv. det skulle vara så kul/bra om du hade sånt på dina inlägg för du skriver ofta bra och intressant info om ex. designers och tillverkare osv. så jag brukar tjuvkika på din blogg om jag letar info om nåt/nån speciell. då skulle d va kul med lite etiketter som sorterar så man kan hitta lite enklare. bara ett litet tips! :)
/hanna

Sara sa...

Hej Hanna!!!!
Tack för tipset...
Jag började en gång men insåg att det skulle ta en hel dag att sorterna alla inlägg eftersom nästan all är loppisfynd. Men jag har gjort lite i kväll så man hittar lite. Se längst ner på sidan. Kommer du på något annat är jag evigt tacksam. Ha en bra sommar.

Jenny at Dos sa...

Hej! vad rolgit att du gillade vår blogg. Hoppas du kommer tillbaka. Trevlig sommar/Jenny at Dos Family

In my house sa...

ÅÅååååå, hittade precis hit.... Jag älskar att sy å pyssla,,, sååå kul att hitta en likadan galning *fniss* Helt underbart tyg och lovely klänningar! syr du och säljer????


Kram josse