2009-07-27

Nu har det hänt igen....

(Säljarens foto kaffekoppar 19kr)
Nu har det hänt för fjärde gången på några år att jag köpt en sak på tradera för en liten peng och säljaren skriver att de har gått sönder alltihop. Tycker det är konstigt att alla billiga saker man vinner går sönder när säljaren packar. Är jag ensam om att ha otur eller är det flera som har råkat ut för det?

6 kommentarer:

Tant Grön sa...

Nämen fy va trist! Nej jag har inte varit med om det, men det kan bero på att jag aldrig bjudit på porslin, hi, hi.

Du misstänker att de inte vill sälja grejjerna så billigt och då säger att det gått sönder, så fräckt isf!

KLOCKARBARN sa...

Ligger lätt till hands att tro att de inte vill sälja till det priset som auktionen slutat på. Knäppt i vilket fall. Ganska enkel sak att packa, vem har inte flyttpackat och klarat sitt porslin?

Lotten sa...

Det var det värsta jag har hört! Om jag var du skulle jag kräva att de skulle skicka skärvorna.... och dessutom bjöd på portot (som bevis ;-) ) Då kan de ju inte sälja det vidare!

Det finns alltid rävar och patrask.... Hittills har jag haft tur och inte råkat ut för något sådant än ;-)

Hoppas att det löser sig!
Kram Lotten

Herr Movarp sa...

Jag skulle begära att dom tog en bild på dom kraschade grejerna och skickade till mig...eftersom det skett flera gånger...man blir ganska less. Jag har aldrig råkat ut för det!

Kattching sa...

aha va konstigt! d har jag aldrig varit med om. säkert har dom kanske sålt det till nån annan redan, utanför tradera eller nåt, eller som tant grön sa, att dom inte vill sälja så billigt.
konstigt iaf. och tråkigt! :(

a-k sa...

Jag har haft otur med att en Viola Gråsten pläd inte kom fram. 450:- i sjön :-( Om jag köper något över 400:- fortsättningsvis och dom envisas med att skicka med Posten kommer jag kosta på mig att få det rekommenderat.