2009-07-17

Sommar loppisar överallt

Det är tur att jag inte har körkort för de är loppisar överallt på alla småvägar. Jag känner min som ett barn när vi åker förbi en skylt. Jag titta på sambon med valp ögon och han svänger in. Hade jag kört hade vi aldrig kommit fram någonstans. Denna tekopp hittade jag i dag och trodde att den var ny tillverkad. De där blommorna är väldigt likt marimekko blommorna men koppen var tysk och säkert från 70-talet. Kastrullen var också ett glatt fynd...

5 kommentarer:

miapia sa...

Fantastisk kopp og kaserolle... Det er fantastiske ting du finner... Loppis er bare toppen.. Hvor er det du finner alle loppisene dine?

Linn sa...

Du finner jo alltid så mye flotte ting!! Er innom å titter på blogggen din hver dag, å koser meg veldig med alle de flotte tingene og fargene. Å du, er det lov å spørre om et kurs i å sette opp sånne valpeøyne? Jeg prøver og prøver alt jeg kan, men mannen min bare later som han ikke ser verken loppisskilt eller de bedende øynene mine han :-(

florin sa...

Här finns inte särskillt mycket sommarloppisar men så fort jag ser en skylt så blir jag oxå helt lycklig!!!! Har inte heller körkort men sambon svänger oxå snällt in till nästan alla loppisar!

Lotten sa...

Hi, hi... jag har körkort och jag lovar att det tar väldigt mycket längre tid för mig när vi skall nånstans.... Men jag brukar inte ha sån tur som du har ;-)

Kram Lotten

Rickard sa...

Hej, Jag vill bara tipsa om en bra ny sajt, http://loppiskartan.se, där man kan hitta loppisar i närheten av en angiven adress. Man kan också spara och betygsätta sina favoriter. Och är man inte nöjd med utbudet så kan man också lägga till nya loppisar.

Sidan är helt gratis, jag bara älskar loppisar och hoppas att sidan blir populär så att vi får många loppisar på sidan.

Tack för att ni lyssnade!

Mvh
Rickard