2009-08-11

Loppisfynd en regnig tisdag

Var på en loppisrunda och hittade lite bonader och tyg. Men det jag blev gladast över var denna lampskärm eftersom jag har två lampfötter. Den passade inte så bra ihop med den blåa Rörstrand foten men den vita blev bättre. Det är svårt att hitta fina skärmar från 60-70 talet, men ibland har man tur...

8 kommentarer:

Tant Trassel sa...

Ja! du hade tur tror jag :)
Letar oxå. Skall ha mig en stooor sak till en golvlampa. Får väl se hur det kommer gå. Slutar väl mä att man får göra en själv.

Fick brevet igår! Tack :) Lite tunnare tyg än jag hade trott men jag skall ju göra en tavla av det så det blir nog bra ändå.
Tack:)
/k

Herr Movarp sa...

Det är väl en enkel match för dig, du som är så händig på att sy? :-) jag skulle ha köpt en skärm i rätt modell (oavsett hur tyget ser ut), tagit bort tyget och satt på ett stilmässigt riktigt tyg!

Jane sa...

Å så fine de der var! Og bloggen din er også kul!

Sara sa...

Desto mer jag ser lampskärmen tycker jag nog att den är lite ful. En gång klädde jag om en lampskärm det tog flera timmar. Man får nog lämna in den till någon som kan..

jOhanna dunKer sa...

Jag blir så glad varje gång jag öppnar din blogg :)
ja,alladessa färger och mönster..
Lampor är roligt å fynda, nice one..

Helena sa...

FUL??? Jag tyckte den var kanooon! Jag har oxå ett par 70-tals lampfötter och det är ursvårt att få tag på något som matchar. Har kört med vita skärmar bara för att mina lampfötter är såpass mustiga i färgerna så att det lätt blir too much!
Kram Helena

Ninas Drops sa...

Ja lampen var super kul og jeg må si jeg likte den med den hvite foten best=)
Drops

AL sa...

Supersnygga! Håller med om att det är svårt att hitta snygga lampskärmar från 60/70-talet.