2009-10-22

10 saker om mig själv

Tyg Svalan av Annika Malmström strömma

Jag fick en award av Gitte för att hon gillar min blogg så mycket, jag tror hon ville att jag skulle skriva 10 saker om mig själv. Här kommer det....

- När jag var liten fick jag en stor fiskekrok (wobbler) 3mm från ögat så där har jag ett ärr. Kan säga att min bror som var den skyldiga var väldigt snäll mot mig efteråt :)

- Jag är en affärs kvinna, gillar kicken då jag köper en sak billigt och säljer dyrt. Drömmer ofta att jag skulle vilja öppna en butik och sälja 60-70tals saker. Köper ofta tyger som jag vet vem som gjort tex mitt senast inköp på fotot.

-Det bästa jag vet är att gå in i min värld och skapa på olika sätt, antingen pyssla, måla eller sy. Ibland köper jag folköl och sitter och dricker lite samtidigt som jag syr. Det är GUTT...

- Älskar att utvecklas i mitt arbete och varje gång jag inte gör det har jag sagt upp mig. På rullande stenar växer ingen mossa

- Ska någongång i livet köpa en boxer hund för jag tycker de är så söta och stabila.

- I ungdomens år drog jag och en kompis till Grekland och jobbade som dyk demonstratör. Vi åkte rund bland hotell pooler och simmade runt med turister. Fick hemlängtan efter några månade och åkte hem.

- Ord som jag ofta använder: det blir nog bra med det, det är jag värld, nu ska vi ha skoj, vad jag är sugen på gutta, hoppsanhejsan, ta för dig.

- Studerade på Växjö universitet till lärare för de tidiga åren/Förskollärare i 3,5 år trotts att jag har läs och skrivsvårigheter.

- Tycker om att få kommentarer på min blogg men eftersom jag inte hinner skriva några själv så förstår jag att folk slutar skriva. Men jag har några trogna bloggkompisar som inte ger upp :)

- Skulle vilja vara med i tv på något sätt, något tävlings program...

Jag lämnar awardet vidare till fem andra fantastiska kreativa bloggare, som inspirerar mig dagligen och gör mig på gott humör:

Nusse
Kattching
Tantgrön
Sabine
Skynda fynda

6 kommentarer:

Tant Grön sa...

Men hoppsan! Vilken total överaskning. Tack så mycket. Och va roligt att läsa om dig :-)

AL sa...

Utmaningen tagen! I alla fall halva. Syrran får fylla i hälften.

KATTCHING sa...

folköl vis symaskinen är ju fasiken himmelriket! I like!!
å du, berätta tio saker om dig själv grejen, jag hade en sån på min blogg för inte så länge sedan. å då skickade jag ju viiidare till diiiiig, haha!
jag kanske väntar ett tag med att svara på dom tio sakerna, folk tror väl annars att jag fått storhetsvansinne och bara vill berätta om mig själv i varje inlägg! ;) (å du, tyget med svalorna spanade jag med på å va rätt sugen på ett köp...)

Amanda sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Nusse sa...

fint att bli nämnd hos dig igen! jag ska fundera över om det finns 10 saker värda att skriva ner om mej själv på nusse...håll utkik :)

Sara sa...

Tack alla ni som bjöd på er genom att berätta lite om er själva. Roligt att läsa :)