2010-03-05

String blombord

Veckans loppis fynd var detta fina blombord som är i toppskick. Men jag vill inte ha några blommor i för de bara dör. För några veckor sen hade jag köpt massor med fina gröna växter och så öppnade jag ett fönster för att få in lite luft. Då DOG alla växter för det var visst för kallt, så nu behöver jag lite tips på vad man kan ha i istället....

13 kommentarer:

Anna sa...

Men vad tusan, jag föreslår att du köper nya växter och att du förvarnar dem nästa gång du vädrar ;)

KATTCHING sa...

ser ju ut att rymma ungefär 3 sexpack på det där bordet. det vore väl fint?! ;)

Herr Movarp sa...

Ruggigt snyggt! Det ska finnas en spalje till den också. Den ska visst vara tillverkad av IKEA, du har hittat bordet VICI från slutet av 1950-talet, den såldes utan spalje för 42 kr och med för 48 kr. Din variant är teak med svart string-underdel, den finns även i mahogny med vit underdel :-)

Jag tycker du ska satsa på nya blommor, t,ex Svärmors tunga (randig svärdslilja), monstrea eller nåt liknande från den tiden. Vädra kan du göra när det är plusgrader ute :-)

Anonym sa...

Är ute efter ett sånt ja me, men det är sällan de verkar finnas på loppisar. Jag har tänkt ha pocketböcker i min! Har sett det i nån inredningstidning, men vet inte om det funkar med måtten till just Din? Snyggt vare iaf!/LindaW

Libby sa...

Böcker och magasin! Jag har mitt blombord (ej string) stående mot väggen. Då kan magasinen stå upp lutade mot väggen. Och man kan stapla höga bokhögar i ett blombord :-)

Julia sa...

Ej hvor sjovt, jeg har det samme, bare med hvidt stel. Jeg er rigtigt glad for det, men det er lidt svært at placere et godt sted. Men når pelagonierne snart kommer, skal min fyldes med sådan nogle :)

helena berglund sa...

tror att det blir ruggigt snyggt med garner!

Lybtar sa...

Jag har också ihjäl de flesta blommor, därför letar jag nu efter de otroligt passande porslinskaktusar som MW har gjort. De skulle man ställa i förnstret när man åkte på semester. Jag garanterar att de inte dör av kall luft. Kanske om de ramlar i hårt golv.

MissKatka sa...

Jag har en jordglob i min

Anonym sa...

Böcker, kanske pocketböcker i olika färger, jag såg en bild med ett sånt bord som var fyllt av pocketböcker med bokryggarna uppåt, det var jättesnyggt!

Anonym sa...

Satsa på tåliga växter. Svärmors tunga är riktigt svår att ha ihjäl, och är väldigt tidstypisk också.

/JJ

Fröken B sa...

Åh, precis sånt jag vill ha. Tänkte ha pocketböcker i mitt, i läshörnan.

Sara sa...

ojojojo vad många ideer det blev, det blev tillslut bokförvaring men jag tycket nog att Kattching ide var himla bra :) Kram på er...