2010-08-11

Klara färdiga STÄDA

Jag har blivit så himla lat sen jag blev gravid. Jag syr inte, jag städar inte, jag bloggar inte osv.. Mitt skafferi har sett ut så här sen jag flyttade in i lägenheten. När man öppnar dörren ramlar det nu ut mat. Jag har haft semester så länge nu så i dag ska jag sätta igång, frågan är vad man ska börja. Klara färdiga STÄDA......

5 kommentarer:

Kristiane sa...

uhhh kan kun nikke genkendende til det du skriver. havde det på samme måde.. er ikke helt kommet op at køre endnu. har ikke fået syet noget som helst i 3 måneder snart. det slemt.

smileull sa...

Hehe - har vi ikke alle et skap som ser sånn ut? Godt å få vist det frem iblant og få et lite spark bak til å få gjort noe med saken!

Spunk og boblemukk sa...

Kjenner meg veldig igjen. Har verken hatt overskudd eller lyst til å sy eller blogge mens jeg var gravid. Nå er jeg helt på slutten, og nå har sylysten og overskuddet kommet tilbake igjen ;)

Så som livet är sa...

Hade gärna hjälpt dig där , ser jag. På ett villkor! Det är om jag får köpa din fina bricka...Säkert fler fina under!?! Hi hi hi. Nä, men det där med att städa...hrm...Kan ju ta tid innan man bestämmer sig att nu jä.lar! Är dålig på sådant. Men i bland kan man få ett ryck. Då gäller det att skynda sig.
Lycko-städ-kram!

SusanLotus sa...

Kanske dags att städa lite ja...;)
Burkarna jag ser i skåpet är underbara! Och jag älskar dom gröna krukorna i köksfönstret!