2011-08-02

Det behöver inte vara perfekt


Var med en kompis på loppis och så fort vi kom dit delade vi på oss. Efter en stund kom han tillbaka och sa att han sett några tallrikar som han trodde jag skulle gilla, men det är nagg på alla. Så gick jag dit efter en stund och såg att det var Eden från Rörstrand. Även att det kostade 100kr och alla har nagg så går det ju bara inte att lämna kvar dem, ska använda dem för det kommer gå sönder ändå när Clara börjar äta själv...

4 kommentarer:

Ewa sa...

Jag tycker det var ett jättebra köp! Nagg kan man ju råka få till själv oxå. Min Mio har aldrig haft sönder nån tallrik trots extremt kladdiga o våldsamma matsessioner. Det är bra med mönstrade tallrikar så man kan locka barna att äta fram bilderna under!

Lybtar sa...

Vissa saker går inte att lämna även om skicket inte är 100. Sen beror det ju alltid på var nagget sitter, ibalnd stör det inte alls.

Ellan sa...

De är ju bara sååå fina, skulle inte heller tvekat. Vilket fynd!!

vikevire sa...

Kul att se sin första service igen. Jag har bara några delar kvar men minns hur roligt det var att köpa en tallrik eller fat när man fick lön. Min dotter tyckte att äpplet var slarvigt målat när hon var lite.