2011-08-26

En enkel tulpan Tampella - Någon som vill byta?

Designat 1977 av textilkonstnären Maria Åström för Tampella
Detta tyg hade jag som tapet när jag var liten, väggarna var gula och jag fick bestämma dem själv. Nu har jag några tyger i rosa, röd, vit, roströd, men jag skulle gärna vilja ha flera färger eftersom jag är en sådan tyg nörd. Är det någon som vill byta en bit, det jag har mycket av är vit med röda blommor och det rosa.

6 kommentarer:

Re-dizain sa...

En enkel har jag i fler färger men hittar inte alla just nu. En vit me gula tulpaner och en brun med vita samt mindre bitar i rött. Vet att jag har någonstans några meter i vit med vitt tryck, sådant som man hade på luxus skärmar på 70-talet..Den rosa har jag missat.

Sara sa...

Vill du byta det vita med gult och det bruna mot mitt rosa och vit röda?

ria-ra sa...

Har röd med vita blommor samt vit med mörkblåblommor och byter gärna!

/Anna

Sara sa...

Hej Anna!!! ja vill gärna byta, hör gärna av dig på min mail adress så byter vi en bit :) snällt av dig att stilla mitt nörd beroende ;)

Gittan sa...

Om du är intresserad så finns det en grupp på facebook där man kan byta,köpa och sälja tyger och tygtillbehör. Den heter Tygsamlarna och där har jag både sålt allt från småbitar i trikå till stora påslakan! Sen har jag ju hittat mina egna fynd där med!!

S. sa...

Nämen, såna tapeter fast citrongul botten med bruna blommor finns fortfarande kvar i ett rum i mina föräldrars hus. Ett av de få rum som aldrig blivit omtapetserat sedan de köpet huset 1983.