2009-11-22

100 st auktionerJag har rensat ut hela kvällen och uppnått mitt mål att lägga ut 100st auktioner på tradera. För nu ska jag spara till en ny soffa :). Gillar du något på fotona så är det bara att slå till :)

11 kommentarer:

Ewa sa...

Shit, flicka! Att du orkar. Jag hatar att mäta väga o skriva, fast jag gillar när grejjer försvinner o slantar kommer in!!!

Fhager sa...

Yes! da har jeg lagt inn noen bud her og der:o) Så mye fint! At du har hjerte til å selge ira burkene! ELSKER de!! Håper salget går bra og at soffan blir din!

Fhager sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Välkommen! sa...

hundra auktioner?! jisses människa haha! det låter ju kung men fasen så jobbigt å packa å skicka allt! ;)
ska dock se om jag hittar nåt jag gillar så jag kanske kan bidra till soffan! ;)

Herr Movarp sa...

Jag hade 65 auktioner ute i min förra runda, det var INTE kul att packa allt i efterhand, så nu laddar jag snart med nya auktioner där det mesta är "färdigpackat" innan, dvs jag kan ange frakten i auktionen och kan använda automatiska vinnarmejl...skönt!

Jenny sa...

Å vad roligt, det måste jag kolla. Men vad jobbigt att lägga in så många auktioner. Jag höll på att krokna av att lägga in 12! *lol*

Iris sa...

Men du - kan du inte länka till dina traderaauktioner, jag hittar iaf ingen - och nu blev jag ju jättenyfiken!

Sara sa...

Jag tycker att det är roligt att sälja av allt möjligt som bara ligger. Skoj att glädja någon annan :) Sen blir det en färgglad soffa. Jag har länkat genom att du trycker på ordet tradera. Kram på er...

Iris sa...

Aha, det var diskret - såg jag inte (här iaf syntes det inte)! Tack! Men, OJ, vad mycket bud du redan fått på dina fina grejer! Kul!

Therese Tippersvingen sa...

Hei!
Jeg liker å se på bloggen din - alltid så mye spreke farger som får opp humøret :-) Har vært inne på tradera og sett, og det var flere ting jeg kunne tenke meg å by på, men lurer på en ting..: er tradera bare for svensker? Har forsøkt å bli medlem, men får avslag... snufs :-( Hvordan kan jeg bli godtatt??
Lykke til med sofaen forresten.. regner med det kommer bilde :-)

Anonym sa...

Jag har budat för att få upp priserna lite..;-) tycker inte dina väskor ska gå för billigt!!
/Maria