2009-11-07

Nu är jag på G

Vad glad jag blir att så många saknar mitt bloggande, det värmer. Mitt liv är lite upp och ner för tillfället men på ett bra sätt. Jag har kommit till en till ett stopp i livet där saker har blivit meningslösa. Min blogg är väldigt ytlig och jag som person är inte ytlig så jag kommer att ändra lite på mitt bloggande. Kram på er alla där ute och jag ser fram emot en vinter med mycket färg och kärlek ;).....

7 kommentarer:

KATTCHING sa...

ja, hoppas du kommer tillbaka till bloggen. i nån form, snart! :)

Agata sa...

Det där känner jag igen. Bloggen blir bara en spegel av det mer lättsamma och ytliga i livet, medan allt viktigt sker någon annanstans.

Så länge man är medveten om det så tycker jag att man ska låta det vara så. Men trivs man inte med den bilden av sig själv så kan det vara läge att se över bloggandet.

Det vore synd om du slutade, för jag tycker om din blogg.

Trots att jag bara sett bloggsidan av dig så tror jag att du gör ett klokt val.

Lotten sa...

Åhh jag hoppas verkligen att du kommer tillbaka! Jag föstår vad du menar med bloggandet... jag känner oxå så ibland. Det var lite därför som jag "kom ut" och visade mig på bloggen.... för att bli lite mer personlig utan att bli privat ;-) Svår balansgång det där....

Ser fram emot att se vad det blir av dina tankar...

Kraam Lotten

Randiga Tråden sa...

Kattväskan,kanske är tankar på något nytt spännande. Den är otroligt söt iallafall. Tack

Call design sa...

Välkommen tillbaka i cyberrymden, vi, dina läsare jublar!

r e b e c k a sa...

folk som inte tröttnar på sig själv ilbland är ju rätt så trista och saknar självinsikt... håller med om att det vore trist om du slutade blogga men det viktigaste är ju att just du är nöjd! :)

A-L sa...

Jag vet precis vad du pratar om, det där med ytligt kan jag känna igen mig på. Därför har jag även en privat blogg där jag inte tar upp en enda loppis-sak. Jag funderar ibland på att slå ihop mina bloggar (har 3 stycken) till en enhet, men det känns som att mina världar kolliderar då... Vi får se. Kanske blir jag mer privat till slut jag oxå.
/Skynda Fynda