2010-08-19

I bland finns fynden nära....

Ett av mina loppisfynd som jag gjorde i somras var denna enorma skolkarta. Den är gjord på 60-talet och har så fina färger. Det var en slump att jag såg den för vi var inne i en antikaffär och det var bara tråkiga saker i affären så jag satte mig ner ett tag och väntade på min sambo. Då tittade jag upp i taket och där hängde den.

9 kommentarer:

Skaffaren sa...

Taket är underskattat som fyndplats.

Lotten sa...

Åhh vad fin den var! Tänk att fynden kan finnas i taken.:o)

Elin sa...

Hamnade här av en slump, när jag "googlade" på syrum. Håller på att inreda ett syrum och ville ha inspiration. Och oj vilken härligt inspirerande blogg!! Kul att se att det finns likasinnade. Jag älskar glada färger....tyger och burkar från 60-70 talet! Och är en flitig loppis och auktions besökare.

/Elin

makiato sa...

Hej!
jag har bett om experthjälp (av dig) på min blogg om du har lust att kolla...du brukar alltid veta rätt designer bakom verken. :)

Så som livet är sa...

Så fin! Den gjorde sig bra där!!!
Fixat i sonens rum nu och då åkte min farmor & farfars jordglob fram. Den är ju gammal och betydligt snyggare än dagens.
Åse

makiato sa...

Tack för ditt svar. Synd att du inte heller visste, men desto roligare att du har en likadan! Får jag göra en önskan på ett inlägg om din samling?! :)

Sara sa...

Makiato visst får du det, du behöver inte ens fråga. Mvh Sara

Lybtar sa...

Vad häftigt.
Gäller att ha en bra plats hemma bara.

SusanLotus sa...

Vilket underbart fynd! Väcker massor av nostalgiska minnen...
Möblemanget intill är jättefint.
Älskar bordet!