2011-07-10

Roligt barntyg av Marianne Westman

Jag är så glad att jag hittade detta tyg för det är så fint med alla dessa djur. Marianne är mest känd för sina populära porslinsdekorer som Mon Amie och Picknick från Rörstrand. Men tittar man noga så ser man att tex grisen finns som salt och peppar kar och fiskarna påminner om dekoren på my garden porslinet. har man lite tur kan man även hitta bonader och dukar av henne och det är sign MW....

6 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Den där har jag i blått och vitt, jättekul. Bra att du skriver att det är MW, jag har blivit ifrågasatt om det verkligen är det fast jag har en säker källa.

trillivippa sa...

Jättesnyggt! Jag gillar MWs textilier som bara den! Budade på en bonad med A-Ö-motiv av MW på Tradera för ett tag sedan men den blev tyvärr vansinnigt dyr, långt över min budget. :(

thejeanettishway sa...

jättefint och "mina" färger.
kram från dalsland//

Lina sa...

Vilket underbart tyg!!! Måste spana lite på Tradera & i tyg högarna på loppisarna i sommar!!

Lybtar sa...

Har själv några bonader från MW och en del av hennes kökshanddukar. Hon gjorde mycket i sin textil atelje men det har inte uppmärksammats lika mycket som hennes porslin.
Jag tittar på dekoren på tyget och visst ser det ut som att det skulle kunna vara MW. Men som den skeptiker jag är.... finns det någon signatur på tyget?

Betraktelser från Majviken sa...

Jag har det tyget med signatur i kanten så det stämmer att det är MW! :-)