2013-09-26

Mina Loppis tips!!!!




Billigt är bra!! Hela vitsen med loppis är att det skall vara billigt. Har du för högt i pris så kan det resultera i att du knappt får sälja något. Om du är osäker på vilka priser som är lämpliga kan du gå runt och kolla vad de andra tar för liknande prylar, och sätt dina lika eller något lägre!

Den snåle smålänningen!! Sen har vi det där med prutning, vi är i Småland så det är en självklarhet hos många som går på loppisar. De blir nöjda om de får pruta, om så bara det är en krona. Vissa av dem köper inte alls om du inte går med på att pruta. Fast oftast kommer det tillbaka till ditt bord för att de vill ha saken.


Kaos av prylar!! Organisera inte dina saker för mycket! Många köpare gillar när grejerna ligger lite huller om buller, för folk gillar att själv upptäcka sina fynd! Gärna gräva runt i lådor med smått och gott


Övervakning!!! Sen en viktig sak låt bli att övervaka dina spekulanter när det kommer till ditt bord. Ett avspänt och trevligt bemötande är det bästa sättet för att få sälja. Den som står och vaktar sina saker som en hök kan skrämmer bort sina köpare. Här kan man ha med sig en tidning att titta i istället för kunden.
 .
Ha en Gratis-låda! Lägg i sådant som Du ändå tänkt skänka bort tex leksaker. Dels lockar det folk till Ditt bord, och dels så är det roligt att se barn blir glada av att få någon leksak.

Rea 50% superrea!!!! Sista timmen innan loppisen tar slut brukar många köra halva priset, detta lockar många kunder. Vissa köpare väntar tom på att detta ska ske sista stunden. Här kan det vara bra att ta med papper och penna samt tejp..

Ta med växelkassa Annars kan det vara svårt att klara av dagen då det flesta kommer med stora pengar i början.

1 kommentar:

FLAK sa...

Bra tips det där med folkisken uppsyn har man träffat på..rör inte mina grejer..istället för välkommen och titta...lustigt att mn vill sälja då=)

Den där loppisen lyckas alltid träffa samma datum som jag jobbar..ännu en lustig sak...
Trevlig söndag!