2014-02-15

Antikmässan 2014 - Människor del 1

 Fick en chock på årets bloggträff att vi var så många bloggare. Måste uppdatera min blogglista för det var så många härliga människor med olika inriktningar på 50-60-70 talet.

 Vi fick även fin besök av Magnus som är grundare av tidningen Retro. Han tackade oss alla för allt vi har gjort för tidningen. Tidningen har blivit så poppis utomlands så den har bytt namn till Scandinavian Retro. För er som inte vet är det en tidning om inredning och design från främst 50-, 60- och 70-talet.
Sen var det dags att blir intervjuad av Pontus Silfverstolpe, här sitter vi och väntar på att gå upp på scen. Pontus har en bloggen Barnebys där mankan läsa mera om antikmässan
 Att få träffa dessa tjejer var en av det roligaste händelserna på mässan. För de har samma intresse för tyger som jag så ni kan ju tänka er vad vi pratade om. 
Besök deras sidor 
Brittmarie - randigatråden  Maria  Prylodesign Safija  Re-DiZaIn Bästa retro tidning och dess skapare..

 Det var många tjejer som drogs till Pontus efter föreläsningen, detta är nog för han är så stilig :)
En helt underbar tjej som följt min blogg från start är Maria, hon samlar också på tyger och har bloggen Gilas Grotta, . Här visa hon upp väska hon köpt av Florin , tyget hade hon hemma och skickade den till Lina som sydde den så fin...

3 kommentarer:

Gila sa...

Det var verkligen skoj att ses Sara! Ha det gott!

Randiga Tråden sa...

Så roligt att träffa dig igen, du var strålande på scenen. Kram

Maria sa...

Jättekul att ses och hoppas det inte var sista gången :) Kram