2009-11-30

Årets bästa fynd - Bordslampa

Var på en bonde auktion i helgen och gjorde en massa roliga fynd. Ni kan ju gissa vad det första jag fick syn på när jag kom in. Den stod där och lyste upp hela auktions kammaren. Efter en vild budgivning (525kr) blev den min, jag skulle bara ha den. Så nu har jag en bordslampa och kökslampa av märket Luxus från 60-talet.

9 kommentarer:

Lotten sa...

Uj, uj, uj... snacka om att jag är mörkgrön av avund! Jag har precis en sådan fast i blå-grönt som jag fått ta över efter mina föräldrar. De hade ett par av dom men det fanns bara 1 lampa kvar när jag skulle ta dom.... det visade sig att min storebror slängt den ena i en container!!!
Bra fyndat av dig... och 525 kronor är inget att snacka om.... 1800 ville en i Stockholm ha för en exakt likadan som din. Så din var ju rena rama fyndet;-)

Kraam Lotten

Herr Movarp sa...

Är det inte även ett känt tyg på denna lampan? Ett finskt?

Sara sa...

Lotten du har en underbart snygg lampa, vad tråkigt att han slängde den. Benny Tyget på lampan heter Kukka av Marjatta Metsovaara.

Sofie Emelia sa...

Hjälp...sånna lampskärmar såg jag på en loppis här i söderhamn för inte så längesen...jag trodde det var nya...men nu ser jag...!Måste åka dit i morrn och kolla om dom finns kvar...Hoppas!!! Riktigt snygg lampa du!

Ann Granlund, textiltryckare sa...

Åh, den är gudomlig... jag tycker det var ett fynd, inte dyrt! Lycka till med ditt nya liv :-)

Y sa...

så vansinnigt snygg!! bra början på nytt liv!

Herr Movarp sa...

Det var det jag tyckte, visste att jag sett det tidigare!

Retro Elephant sa...

Saftigt pris, men jag tycker den är värd det, utan tvekan!!

//Lina

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack