2009-12-01

Glöm det jag sa igår, detta är årets fynd

Herregud kan inte sluta titta på mitt loppis fynd jag gjorde i dag. Det är inte sant, hur kan man ha sådan tur. Först lampan jag fyndade i helgen sen en stol i samma tyg. Tror minsann det finns en loppis gud. Det börjar bra med att fylla mitt vardagsrum med ögongodis :)

9 kommentarer:

Anna-Karin sa...

så jäkla snygg!! vill också ha..

ewa sa...

Congrats! Jag har nog en sån lampskärm fast grön i sommarstugan. Ska nog tiggabe föräldrarna om att få hem den, ser fint ut! O vad gött för dig som behövde möbler!

Lotten sa...

Men herregud! Vilken läckerbit! Du måste ha varit vääldigt snäll i år...? Grattis!

Kram

Re-dizain sa...

Det finns nog två stycken loppisgud, en till dig och en till mig hihi...kommer du ihåg att jag fyndade en likadan stol fast i gula nyanser på myrorna i höstas...Varför är vi inte grannar då kunde vi sitta i vår sin stol och vinka till varandra hihi...Jättefin... skall nog inte fråga efter priset :)

NOOK Elin sa...

Hur går det egentligen med att spara pengar? =)

Anonym sa...

Jag kan inte hjälpa att jag får såna där patetiska tycka-synd-om-känslor när några har gjort slut/brutit upp. Jag kan iofs förstå om det var du som ville lämna honom (jag minns en gång när du skrev att han tyckte det blev "för mycket" !? när du satt upp massor med nya fina retrosaker :S), men om det var han som lämnande dig måste han vara en riktig idiot. Du verkar ju vara en riktig toppenperson med en väldigt stark och färgglad personlighet, bara dina bloggbilder gör en ju helt galet lycklig. Vad jag ville säga var egentligen bara att du kommer nog över honom snart, och vill du så hittar du snart någon ännu bättre :). Ta hand om dig.

Anna sa...

Jätteläcker :)

Helena sa...

Snygg!!! Kul att hitta fina grejor när man som bäst behöver det!!!

Cinna sa...

ÅHHHHHHHHHHHHHHH, vilken härlig blogg!!! Man blir så glad av att se alla färger, former och mönster.
Minimalismen kan slänga sig i väggen!!
:) Cinna