2010-10-31

Barndoms minnen

Var inne på kolasnylts blogg och fick se att hon hade likadan tavla som jag hade som liten i barnrummet. Min mamma köpte delarna på panduro på 70-talet, tavlan är gjord av filttyg och små detaljer som ögon och morrhår. Skulle så gärna vilja hitta det mönstret igen och göra en till Clara. Någon som har detta mönster? för visst är den söt...

8 kommentarer:

Kiiromi sa...

Håller med, den är helt underbar! Kanske har de kvar mönstret på panduros lager.. kan ju alltid hoppas.

Hoppas allt går bra med lilla Clara :)

/Mia

Re-dizain sa...

Jag tror att jag set något liknande i en av mina handarbetes tidningar...tyvärr hinner jag inte kolla igenom just nu men lovar att tänka på det så fort jag har tid...

Lotten sa...

Superfin tavla!

Mylla sa...

jag hade varianten med barbapapafamiljen... när min syster föddes för 17 år sedan gjorde jag en likdan till henne, av nån anledning hade mamma nämligen kvar en uppsättning! (jag är född 1976 min syster 1993)

Marika på Odlingspyssel sa...

Tänka sig, den hade jag med som barn. Älskade verkligen min tavla.

Tyg och otyg sa...

Den är söt! Även om jag inte haft någon sådan själv väcker den helt klart nostalgivibbar hos ett 70-talsbarn som mig. :)
Men du, det kan väl inte vara så svårt att göra en utifrån bilden du har? Bara att klippa och limma antar jag. Du verkar ju vara en händig kvinna, det fixar du säkert! :)

Tyg och otyg sa...

O ja, den är söt! Har inte haft nån själv, men den väcker helt klart minnen hos ett 70-talsbarn som mig. :)
Men du, så svårt kan det väl inte vara att göra en utifrån den bild du har? Bara att klippa och limma antar jag. Du verkar ju vara en händig kvinna, det fixar du säkert! :)

Maria sa...

OJ! En sån hade jag över min säng när jag var liten! Jag är född -78 så mamma gjorde nog den i slutet av 70-talet. Den är underbar!