2010-10-29

En liten awardJag har fått en award av pysselewa , tusen tack! Med awarden följer att man ska berätta tre saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto samt skicka awarden vidare till 5 andra bloggare.


Det som gör mig varm i hjärtat är så klart min lilla familj. Men förutom det så är det när jag får gå loss på loppisar och hitta färgglada saker. Åka omkring på äventyr och då menar jag små utflykter i Sverige och leta loppisar såklart. Sen sist men inte minst så blir jag varm i hjärtat av att vakna på morgonen och titta in i ett par blå små ögon :). Det första fotot jag tog på Clara är helt klart min favoritfoto.


Awarden skickar jag vidare till några av de bloggar som förgyller min vardag:

6 kommentarer:

Lotten sa...

Tack snälla Sara! Jag måste bara säga att påslakansbytet du anordnade var ett superbra initiativ! Såå kul att få hem alla olika tygbitar....

Lybtar sa...

Grattis. det är verkligen roligt när någon visar sådan uppskattnig.

www.karinasinspirationsblogg.se sa...

Jättekul att titta på din färgglada blogg!
Har tyvärr inte sparat mina gamla fina tyger från 60-70 talet, känner igen många av dem du visar på bloggen.
Köper en del glas och porslin (i turkos och blått) på loppisar nu. Blev så glad när jag hittade en vas från Alsterfors idag!!!:)

Re-dizain sa...

hej Sara
Tack! Glad blir jag!
Och kan säga detsamma, alltid är det kul att komma hit och titta på dina färgglada prylar ...och självklart lilla Clara numera!

KATTCHING sa...

oj! tack för awarden! :)
den filttavlan med djuren som du bloggat om i nyaste inlägget. nu när jag ser den på bild så minns jag att det fanns en sån på mitt dagis när jag va liten. jättesöt! hoppas du hittar mönstret!

Helena sa...

Åhhh.... Vad glad jag blir! Tack snälla!!
Kram Helena